Operation Gåsen – hur många gäss finns det?

Det senaste man gör inom polisen för att minska narkotikabruket hos ungdomar (jo, jag kallar det för ”bruk” i stället för ”missbruk” eftersom jag anser att droger kan brukas – och missbrukas) är att man drar igång Operation Gåsen (”gås” är ett annat ord för ”joint” för den som inte visste).

Genom detta projekt ska man motivera ungdomar för vård. Men, hallå! Alla som använder cannabis är inte i behov av vård – lägg skattepenar på de som verkligen behöver vård istället! Dessutom – alla cannabisbrukare är inte ungdomar! Många som använder cannabis är vuxna männsikor, och en del av dessa kanske bara röker på en gång i halvåret eller så?

Personen JSS i detta inlägg http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=3500000000000014&conference=6000000000000074&posting=19500000004057322 ger ett svar att hon/han bara röker en gång i halvåret, och rotchi i samma tråd menar på att det är just förbudet i Sverige som gör det så spånnande – i Holland är det, som även JSS påpekar, bara turister och loser som missbrukar.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3802685.svd för den som vill läsa vad Svenska dagbladet har att säga om detta!

2 svar so far »

  1. 1

    Lukas said,

    Word! Allt är onyttigt om man överdriver intaget!

  2. 2

    endwork said,

    jag tror att det ialla fall finns några hundra tusen gäss i sverige, kanske närmare miljonen..


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: