Jag önskar att jag vore i Kalifornien!

Just nu önskar jag att jag vore i Kalifornien. Inte bara på grund av att jag är toktrött på kylan (hur fan kan folk få DET att gå ihop med växthuseffekten?), nej, nu finns det något ÄNNU bättre som lockar. Cannabisbutiker. Allt du behöver är ett intyg från en läkare, som säger att du behöver medicinsk marijuana, och DET verkar man kunna få utsrkivet för alla möjliga åkommor i Kalifornien. Huvudvärk. Mensvärk (jag har själv ett helvete med det). Depression. Ja, till och med skrivkramp! (Ge mig medicinsk marijuana, och jag LOVAR att jobba bättre!)

Hur underligt detta än kan låta – jag tror mycket själv på det , vad än svenska förståsigpåare säger. Före 1900  användes  marijuana i medicinskt syfte, men då man upptäckte att det inte gav någon effekt att injicera, så slutade man med detta.

I Los Angeles finns det nu tvåhundra cannabisaffärer, det är tre gågner så många som McDonalds. Och skolan som utbildar folk till att kunna driva en sådan affär har 5500 elever!

I USA börjar attityden till cannabis bli mer tillåtande. President Barack Obama rökte ju själv på som ung (så hur kan folk tro att man blir dum av flum?).

När får vi se samma utveckling här hemma?

http://sydsvenskan.se/varlden/article618949/Oppet-i-marijuanabutiken.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: