Tack och lov – Willy är borta ur Let’s dance!

ÄNTLIGEN har svenska folket tagit sitt förnuft till fånga och röstat ut snickaren!  För min det så tycker jag att Claudia Galli ska ta hem rubbet, hon har varit helt i en klass för sig ända från början i tävlingen. Sedan må Bygglovs-Willy ha varit hur underhållande som helst.

Å andra sidan – det kan vara befriande att se att gamla människor som inte kan dansa ändå KAN dansa och göra framsteg! Själv är jag urusel på att dansa, men jag dansar ändå – och jag har roligt! Är det fel att visa upp det? Är det fel att bjuda på sig själv? Måste folk göra ner andra bara för att de inte är dom man vill att folk ska vara?

Jag vet själv hur ont SÅDANT kan göra – det kan kännas MYCKET värre då folk säger att ”detta ska du inte göra för det kan du inte” eller ”vi vet vad som är bäst för dig och detta är inte din grej”.

Låt mig själv få avgöra vad JAG tycker är kul – tycker jag inte att det är roligt, så slutar jag väl med den aktiviteten ändå. Så snälla ni som klagar på andra – skaffa er EGNA liv i stället!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: