Varför är det tillåtet att kläcka ur sig nedsättande saker om män – men inte om kvinnor?

Något som är väldigt underligt i mina ögon är att många av de mer radikala feministerna, som aldrig skulle tolerera att män skulle påsta att kvinnor är mindre begåvade, ändå kan säga att män är djur eller att män ÄR apor (för att någon undersökning  skulle visa på att kvinnor är mer lika apor än män – http://www.metro.se/2010/01/14/85972/forskare-kvinnor-ar-mer-lika-apor-an-/ ).

Många av dessa kvinnor  kan dessutom vara lika sexistiska som många män.  Jag har själv varit med om hur kvinnor  (många tokfeminister) som samlas flera i grupp, kan sitta och dregla över bilder på snygga män – visserligen påklädda – mycket mer intensivt än jag sett NÅGRA män göra (inte ens mina homosexuella killkompisar håller på så till den milda grad). Och det är minst lika mycket snack om hur sexigt det är med snygga rumpor som det kan vara då ett gäng killar samlas.

Hallå! Hur ska ni feminister ha det? Antingen accepterar man väl att ni har snygga bröst och stjärtar, eller så accepterar man inte att män är ett gäng ståpittar? Men att uttala sig negativt bara då det gäller det ena könet och inte det andra är inte okej för mej. Vare sig det gäller feminister eller manschauvinister.

1 Response so far »

  1. 1

    Jonas said,

    Gissar att i de fall som vissa tycker att det är okej att säga nedsättande saker om män men inte om kvinnor, har det har att göra med att det anses okej att sparka uppåt men inte nedåt.


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: