Fri cannabis kan stoppa nätdrogerna

Centerpartisten Johan Hedin menar att det vore bättre att man köpte cannabis på nätet än dessa lagliga nätdroger som orsakar dödsfall. http://www.aftonbladet.se/debatt/article6953218.ab Johan is right, cannabis är omöjligt att överdosera.

Givetvis förfasar sig hem- och skolatanerna i debatten!

I et tidigare blogginlägg tror Johan Hedin att cannabis kan bli vår nya exportsuccé https://ejkorrekt.wordpress.com/2010/03/10/cannabis-kan-bli-var-nasta-stora-exportsucce-enligt-riksdagskandidaten-johan-hedin/ och jag kan inte annat än säga att jag beundar den killen mer & mer! Äntligen någon i detta land som vågar säga vad han tycker! Sådant kräver mod.

Även  i denna artikel http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6949634.ab är man förfärad över nätknarket, och, ja, det finns dödliga droger som är lagliga som säljs. Men ska man tala om vad man dör av och vad som är skadligt, så skulle inte matknivar eller saxar få säljas – och det säljs i helt vanliga affärer, och vad jag vet är det inte ens åldersgräns för barn att få handla en sax! Inte heller skulle man tillåta alkohol, tobak, fet mat eller elitidrott. Allt detta kan orsaka skador och höga kostnader för samhället.

Men nu är det så att folk vill må bra. Och att påstå att det inte är naturligt att sträva mot välmående och eufori – tja, då kan vi föbjuda sex också (det kan ju faktiskt också orsaka sjukdomar, utnyttjande, överbefolkning – well, you named it). Folk kommer att berusa sig. Med alkohol, dans eller droger.

Bör vi då inte försöka minska skadeverkningara i stället för att fängsla folk som söker kickar? Tillåt folk röka på, det är inte hälften så farligt som att supa sig full eller köpa nätdroger, som fan vet vad de innehåller!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: