Jag ser i syne – eller kan helikoptrar flyga?

Utanför mitt fönster flyger en helikopter med reklam omkring – och nog ser det helt vingligt ut! Nyss hörde jag på nyheterna att ETT plan hade lyft i England – och det var något slags tåligt plan!

Själv undrar jag hur länge det dröjer innan det blir utegångsförbud, bilförbud och tågförbud eftersom askan från den där vulkanen enligt ett rykte från några jag träffade tydligen ska innehålla glas, och en bebis fattar ju att det inte är dirket nyttigt att andas in.

Dock sade någon miljösäkerhetsmyndighetsdam på nyheterna att detta inte har någon inverkan på samhället – endast enstaka personer drabbas! Tja utlännigar som har varit på konferens eller ska på konferens har det nog inte så kul nu. Inte heller folk som försöker ta sig till bröllop eller begravningar.

Och, sorry, men jag tänker fortfarade på de som är sköra på något sätt, de personer som ville att vi andra skulle leka med metabolismen och vaccinera oss mot svininfluensan – varför talar man inte om hur DE bör behandlas nu???

Nä, som en krönikör skriver i aftonhoran – Kom igen alla vulkaner och visa hur små och betydelselösa vi människor är! Dessutom behvöer vi inte oroa oss för växthusgaser om alla vulkaner får utbrott på en och samma gång – då lär temeraturen sänkas hur mycket skit vi än spyr ut omkring oss!

http://www.aftonbladet.se/klimathotet/joachimkerpner/article6971573.ab

Fast nog tycker jag det är synd om de som bor vid vulkanen. Aska överallt i husen, och man ser inte något ute för all grå aska och rök!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: