Kvinnor har simultanförmåga – eller bara könsfördomar?

För ett tag sedan bad en person mig utföra något, samtidigt som jag koncentrarade mig på en annan person och en annan uppgift. Då jag påpekade detta sade personen i fråga att ”men du är ju kvinna, och vi kvinnor kan ju göra flera saker samtidigt”.

En annan gång hade vi ett arrangemang på min arbetsplats. Då vi skulle städa upp efter detta flöt det smidigt, och detta konstaterade vi under utvärderingen. Genast säger någon att ”det är klart, vi kvinnor ser vad som behvöer göras, och eftersom det inte är några män på vår avdelning, så är det självklart att det funkar”!

Herreud vilka könsfördomar och stereotypa föreställningar dessa kvinnor har! Några av dessa kvinnor har dessutom dömt ut alla män som våldsamma, och ALLA dessa kvinnor lever med män! Om jag ansåg att alla män var skitar, så skulle jag välja att bli asexuell eller lesbisk! (Joddå, jag tror att man kan välja sin läggning till viss del. Att jag har valt att leva asexuellt har flera orsaker, som förmodligen beror på både arv och miljö – bland annat att jag har lärt mig att aldrig släppa en man SÅÅ nära inpå mig efter att ha hört hur dessa feministkärringar har gått på ända sedan jag var barn.)

Varför är folk så falska och hycklande? Jag begriper inte detta! Dessa kvinnor som påstår att ”kvinnor är si, män är så”, de påstår själva att ”människor är olika, vi kan inte döma enbart efter kön (eller sexuell läggning, eventuella funktionsnedsättningar eller nationaliteter)”. 

Hur ska de ha det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: