Det är naturligt att kissa!

Den tredje april skrev jag om att jag önskade lite mer hänsyn angående offentligt ammande, och att man gärna kan dra sig tillbaka lite då barnet är hungrigt. Och det finns de som ÄR just av den åsikten att barnet har rätt att äta när det är hungrigt och att det därför är självklart att amma offentligt.  Det är naturligt för barn att äta var som helst, menar en del.

Så fan heller! säger jag. I vilken ålder ska barn INTE äta då det är hungrigt? Då det har slutat dia? För inte äter man så fort man är hungrig då man är vuxen. Hur ofta sitter folk och käkar sallad mitt under pågående konferens, till exempel? Det skulle vara om mötet är från 8-18 utan paus, då. Eller om man är diabetiker, men även då får man konstiga blickar om man gör det.

I såfall ska man väl kunna byta blöjor överallt också. Ska vuxna kissa överallt också? Kissa och bajsa är ju också naturligt? Vill ni se samlag överallt – även på lekplatser? Ni menar ju att sex är narurligt, så då ska det väl också ske öppet, och barn måste väl få veta att det är naturligt och att det var så de blev till – eller?

Och, nej, det är inte ofta man ser kvinnor fläka upp brösten ohämmat, men det förekommer. Men, sorry, barn ÄR inte något heligt för mig, lika lite (eller,okej då, lika mycket) som vuxna.

Så ni som är för offentlig amning, tänk till lite ni också!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: