Snart är det val – vad ska man rösta på – ty vem i hela världen kam man lita på?

Helst har jag inte någon lust att rösta alls. Jag vill inte rösta i ett land där inte något etablerat parti förkastar den sjuka narkotikapolitk vi har. Jag vill inte rösta i ett land där minsta kritik mot invandrare klassas som rasism. Jag vill inte rösta i ett land där man får kalla män för djur och talibaner – men om man säger att kvinnor är falska är man mot jämställhet. Jag vill inte rösta i ett land där man tycker det är okej att snacka om sex hela tiden (joddå, jag känner både män och kvinnor, både höga och låga som gör det – tro det eller ej) men förnekar asexualitet och klagar på halvnakna uderklädesmodeller (i allafall om underklädesmodellerna är tjejer). Jag vill inte heller rösta i ett land där man klagar på heteronormen – men man får inte klaga på homos! 

Detta ställer alla partier upp på. Jag vill hellre ha rätten att röka en pipa kitt på fredagskvällen än rätten att skaffa ett antal barn att ha fredagsmys i soffan med. Vilket parti ställer upp på det?

Alla säger att du har rätt till din sexualitet, men fan ta dig om du köper sex, det finns inga lyckliga horor enligt svens politik.

Det enda jag skulle kunna tänka mig att över huvud taget sätta mig in i är Liberati. Det är ett politiskt nätverk, som vill samla liberala krafter inom Folkpartiet.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Liberati

Det låter inte helt fel för mig. Då jag gör nätester, så hamnar jag kring Folkpartiet, Centerpartiet och Piratpartiet, och det verkar vara där de ligger.

http://www.liberati.se/

Det finns i alla fall några som ser igenom de svenska politikernas hyckleri!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: