Bodström åker till USA under valröreslen – jaja, det ÄR inte lagligt att ha droger i kroppen i Sverige!

Mitt under pågående valrörelse åker Thomas Bodström till USA – och medverkar till valrörelsen genom Facebook! Men käre vän, tänk till! Alla gamla trogna sossetanter kanske inte har tillång till Internet – och även bland ung vänster finns det väl de som inte facebookar och twittrar, är detta ett obligatorium i dagens Sverige?

Hans förklaring är att han kan inte låta frugan sköta hela marktjänsten hemma (i USA, då, bor hon och hans barn där – kanske säkrast för dem efter att karln gjorde bort sig i drogtestet), men att väljarna inte kommer att märka någon skillnad om han har tusentals andra saker att göra – sorry, men jag tror inte på det! Och att han hyllar Mona Sahlin i debatterna utan att ha sett henne, säger väl en del?

Man kanske inte ska ha familj om mna har ett så pass stressigt jobb?

Eller är sanningen den att kaln har kommit på att han har knark i kroppen och inte kan befinna sig i Sverige för den sakens skull? Partikamraterna kanske tvingar honom till drogtester, precis som Federleys partikamrater gjorde med homon?

Kanske borde man drogtesta Mona Sahlin och Maud Olofsson också?

Tant Sahlin har ju testat hasch hon också…

http://www.expressen.se/nyheter/1.608887

http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2113232/hyllade-mona-utan-att-ha-sett-debatten

1 Response so far »

  1. 1

    Monica said,

    Hej!
    Förskräckligt vad sossarna skämmer ut sig. Tror Socialdemokratiska partiet att vi ska ha en justitsieminister som riksdagen ska kommunicera med via Facebook?? Liknar närmast som deras (Stockholm) förslag om könsneutrala toaletter och Butlertjänster i tunnelbanan !! Nollvisionen om visionerna har sossarna nu nått. Jag har sedan barnsben varit socialdemokrat men nu är det slut med det. Mona och Bodström bara ler men på olika sätt , men det finns ingen ärlighet i det jag ser. Jag är mycket besviken.


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: