Jag stöder olika – men jag är rädd för att kvällstidningarna skjuter sig i foten

Både Aftonbladet och Expressen har stora förstasidor där de uppmanar väljare att inte rösta på Sverigedemokraterna. Likaså syns politiker med varsin Expressen i handen där ett stort NEJ till SD står att läsa. Aftonbladet har dessutom en poll där man uppmanas att kryssa i ”Jag gillar olika”.

Själv har jag kryssat i. Och jag tänker för en gångs skull rösta på ett etablerat parti – men personrösta på ej politiskt korrekta poliktier – just för att jag vill ha bort rena nynazister från styret här. Handlade det bara om att ställa högre krav på de som kommer så kan även jag stödja en sådan tanke – men man ska fanimej inte straffa de som kommer hit och gör allt vad som står i deras makt att kunna försörja sig här, lära sig språket och acceptera att det finns de som är olika dem!

Sedan kan jag hålla med om kommentarer som ”är man rasist om man vill att de som FINNS här ska få en framtid innan fler kommer” – men det är INTE ett skäl för mig att rösta på SD!

Dock är jag lite orolig för att kvällstidningarna just MED denna uppmaning kan få en och annan att rösta rasistiskt. Några tänker t.ex.  att ”bröstpumpar och annat trams som de håller på med – nu går jag och röstar på det enda partiet som vågar se sanningen i vitögat” – och ger SD rösten! Detta verkar vara på g om man  ska tro en del av kommentarerna!

Kan kvällstidningarna BLI skuld till att vi får fullständiga tokar i riksdagen? Mitt råd är snarare – vill ni ha en annan invandrarpolitik så finns det andra politiker och partier som stöder detta än nazister! Sverige är redan en demokratur, genom att folk skriver sådant här så blir missnöjda ÄNNU argare! Som en kommentar säger: ”Tråkigt att man inte får kritisera invandrig och det negativa som det (vad Pinglan förstår jämsides med det positiva) för med sig.”

Personen i fråga tycker också illa om SD.

Kanske är det just detta – att man inte får ta upp BÅDE det positiva och negativa med invandring, kvotering på arbetsplatser, barnafödande, fildelining och droger som har gjort att sådana här tokar som SD har kommit fram?

http://www.expressen.se/ledare/dahlberg/1.2141031/rosta-nej-till-hatet

http://www.aftonbladet.se/

Nu går jag snart och röstar – och –  LEGALIZE IT!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: