Linnéa var hur söt som helst igår!

Igår fick Linnéa Henriksson lämna idol. Men hon gjorde det i världens sötaste klänning! Sångmässigt är hon duktig – men lite för ”alternativ” för min smak – men hon  ska ha creds för att hon gör sin grej.

Jay hade sin sämsta kväll – och undra på det! När hela skandalen är ett faktum och svenska folket säkerligen tänker att ”där är den där hascharen” och killen är medveten om detta, så är det nog fan inte lätt! Och populariteten har rasat .

http://www.expressen.se/noje/idol/1.2230712/hatet-mot-jay-vaxer-efter-drogtestet

Mina personliga favvisar är redan ute ur tävlingen – Geir Rönning och Elin Blom, och nej, för mig är Jay en Takida – Nirvana – sångare. Inte sådär jätteunik för min del  och jag har blivit överraskad över hur han har klarat av att ta till sig olika genrer. Av de som är kvar nu hoppas jag att Minnah vinner – eller Olle om han gör det han gjorde igår.

Jay får mig att känna mig orolig. TV4 kan inte slänga ut honom – för TÄNK om han DÅ börjar göra dumheter!! (Att vanliga svenssons gör dumheter om DE för sparken på grund av att de gjort något dumt på jobbet – SÅ verkar man inte tänka i ”normala” fall.) Själv tror jag snarare att killen tar till något dumt om han inter orkar med pressen – eller den dagen han inte är superstar längre…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: