Snart börjar Let’s dance igen – hoppas att Denise Rudberg kan dansa!

Den 7 januari tävlar  författaren Björn Ranelid, bloggaren Hannah Graaf Karyd, schlagervinnaren Alexander Rybak, rallykartläsaren Tina Thörner, ”Idol”-deltagaren Andreas Weise, schlagerartisten Jessica Andersson, brottaren Frank Andersson, journalisten Alexandra Pascalidou, ”Idol”-jurymedlemmen Anders Bagge, ryttaren Helena Lundbäck, skådespelaren Figge Norling och författaren Denise Rudberg i Let’s dance på TV4 med professionella partners. Jag kan knappt vänta! Dans är något av det bästa som finns, även om jag föredrar klassisk balett, disco och rave personligen.

Det var riktigt roligt att läsa att Denise Rudberg ska vara med och tävla. Hon är väldigt trevlig privat (av det lilla jag vet efter att ha hälsat på henne vid boksigneringar), och jag hoppas att hon är lika bra på att dansa som hon är trevlig, i så fall kommer jag att rösta på henne!

Även Tina Thörner är jag spänd på hur hon kommer att klara sig. Hon kan ju sjunga lika bra som sin namne i USA, det bevisade hon i programmet Rampfeber våren 2006. Och dansar hon lika bra som hon sjunger, så är hon verkligen en multitalang!

http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/de-dansar-i-lets-dance_5826015.svd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: