Fristaden Christiania är inte fri längre!

Nu har christianiterna inte längre själva rätt att bestämma över hur de vill att deras stadsdel ska se ut. Mndrömmen har blivit verklighet.

Är du annorlunda eller inte vill leva som svenssons (eller i detta fall som medeldansken) så ska du inte ha någon fristad. Andra, som vill att du ska hålla käften och anpassa dig vill åt marken och moralkärringarna klagar över att du knarkar om du röker en joint i veckan (men själva dricker de av den minst lika farliga alkoholen, ge fan i att hyckla!!)

Typiskt Expressen att skriva saker som att  ”de gick in i cananbisruset för 40 år sedan och har ännu inte kommit ut”, och mena på att ”nu minsann  ska e ut i verkligheten”. Även Aaron Israelsson på Nyhter 24 använder uttryck som ”haschflummare” och ”tillhåll”.

Lena Holfve skriver i boggen ”Rädda Sverige nu” om hur bra det är att Christiania stänger och hoppas att Holland går samma väg! Föräldrar förloar sina barn på 24 timmar i Holand, enligt Holfve.

Om det stämmer så borde holländare till 90% bestå av losers. Men de flesta holländare puffar inte, och det är inte 90% av vare sig holländare eller turister som får psykoser av att röka på. Jag känner en hel del som har testat hasch och INGEN har blivit psykotisk, om det Holfvs skriver stämmer så skulle en förkorssande majoritet av de som testar en enda gång var inlagda på psyket – och det stämmer mig veterligen inte…

I bloggen Badlands Hyena kallas Christiania en ”bakteriehärd”! En som kommenterar det menar också på att Chris är en cancersvulst!

Jag är själv inte någon vänsterhippie och jag vägrar leva i ett kollektiv, det räcker med att jag måste vara social på jobbet, men de som vill leva så och inte tvingar in ungar i det, ska få leva så om de vill, anser jag.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2336224/fristaden-christiania-ar-inte-fri-langre

http://henrikalexandersson.blogspot.com/2011/02/hej-da-christiania.html

http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/529469-christiania-forlorade-staten-ager-fristaden

http://svt.se/2.22584/1.2330818/staten_harskar_nu_over_christiania

http://badlandshyena.wordpress.com/2011/02/19/staten-blir-valfriare/

http://www.dn.se/nyheter/varlden/domens-dag-for-christiania

http://www.radda-sverige.nu/holland-satter-antligen-ner-foten/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: