Asexuell? Nej, übersexuell!

Nu har någon forskare kommit med en briljant upptäckt igen! Nämligen att om man är homofob så är man egentligen homosexuell. http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/homofobisk-du-kanske-ar-gay

Visst, man hånar, skämtar och skrattar åt det man är rädd för, det är inte någon nyhet. Och visst finns det säkert de som försöker dölja att de är gay genom att tala illa om dem.

Men om detta alltid stämmer? I såfall så är alla kommunister faschister. Alla nazister funderar i hemlighet på att konvertera till judendomen. De homos som hatar heteros, ÄR de heteros? Feminster  – anser de sig i själva verket vara underlägsna män? Manschauvinster är nog i själva verket feminister.

Själv har jag förstått nu att jag vill ha en hoper med ungar, knulla konstant, vill sätta folk i fängelse som inte säger ”hen” offentligt och förbjuda folk att dircka te eftersom det är beroendeframkallande. Det var i så fall mer än jag visste om mig själv, och fan tro’t!

Jag kanske ska bli forskare, då kan man ju tydligen få pengar för att bevisa att jorden är platt som en pannkaka…

http://www.youtube.com/watch?v=bkBKdTZFgeQ

1 Response so far »

  1. 1

    Halvbonden said,

    Jo men det stämmer, jag kan berätta att jag tror på vänsterpolitik just på grund av att jag tänker mycket höger om jag bara ser till mig själv. Om alla ska roffa åt sig så mycket de kan och bara tänka på sig själv kommer jag vara den som roffar åt mig mest, för jag och de mina går först. Därför tror jag på vänsterpolitik, för man måste statligt kontrollera allas behov av att roffa åt sig mest, för annars blir de svagaste så utsatta, de som inte har möjlighet att roffa åt sig. Så ja, inte fascist, men höger.


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: