Den största händelsen efter Waterloo

Loreens seger i lördags anses vara den största händelsen sedan ABBA vann med Waterloo 1974.  Och jag tror att det beror på att hon – precis som de ryska gummorna – bara är sig själv. I detta fall kan till och med Pinglan säga att visserligen är Loreen så politiskt korrekt så man nästan kräks – men hon är det för att hon är HON och inte för att man SKA vara på ett visst sätt. Hon vill ju till exempel inte ha barn – och det är ju icke-PK.

Och, okej då, man behöver ju inte kalla sig feminist bara för att man anser att kvinnor och män ska ha samma rättigheter. Det anser jag med – och just därför kallar jag mig INTE feminist.

Men det är en helt annan fråga. Loreen tog segern till Sverige, och det troliga är att det blir Friends arena i Solna som kommer vara platsen då evenemanget går av staplen 2013.

http://www.dn.se/kultur-noje/film-tv/semester-om-ett-eller-tva-ar Här får ni lite onödigt men ack så viktigt vetande om ESC. Man glömde bara att berätta att Loreen har rekordet på antalet 12-poängare. Och 3,2 miljoner såg Loreen vinna – men det är inte rekord! http://www.dn.se/kultur-noje/film-tv/32-miljoner-sag-loreen-vinna

http://www.dn.se/kultur-noje/nya-arenan-trolig-arrangor-nasta-ar

Detta är STORT!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: