Vari ligger sambandet?

En SD-politiker rökte cannabis på ett sjukhus. Nu får hon betala böter. Enligt Aftonbladet och Expressen är kvinnan sedan tidigare misstänkt för mordbrand.

För det första: Hade man talat om personens politiska tillhörighet om det hade varit en socialdemokrat som hade klippt en hövding? Knappast, då hade man bara antytt att det var en politiker som gillade att röka spliff.

För det andra: Varför citerar DN sådana blaskor som Aftonbladet och Expressen? Dessa tidningar är väl inte direkt kända för att alltid framföra sanningen. Fast jag skrev ju i mitt förra blogginlägg att övrig media verkar gå samma väg…

Så finns det de som tycks tro att det finns ett samband mellan invandrarfientlighet och cananbisrökning! http://varghjarta.wordpress.com/2012/06/11/de-tander-sverigedemokraterna/

Eftersom de som inte anser att mångkultur är det bästa som hänt Sverige är dumma i huvudet enligt vissa och att man blir dum av flum enligt vissa – så måste detta ju hänga ihop! Men va’fan, alla som hatar utlänningar röker inte hasch eller marijuana, och fleratalet av de stoners jag känner är då fan mer toleranta än svensson över lag! Så hur man kan få det till ett samband FATTAR jag inte!

De fördomar jag har om cannabis är väl snarare att det är flumvänstern som sitter och dricker rödvin och röker på, är dessa kulturvänsternissar också rasister?

Själv kan jag också röka en holk eller en joint om tillfälle ges, det sker inte ofta, om någon nu skulle tro att jag missbrukar, 4 gånger om året kanske, om ens det.  Jag tror varken att jag blir mer eller mindre hatisk av att puffa någon gång då och då. Inte heller tror jag att jag blir dummare eller smartare av det heller.

Nej, ibland blir jag SÅÅ trött på av PK-svenskar har att säga utan att tänka…

2 svar so far »

  1. 1

    […] För dem som inte förstår förtydligar jag min tankegång, kopplingen handlar om främlingsfientlighet och dumhet (= är en effekt av cannabisbruk!)!  Men hur man blivit ”dum” är kanske inte avgörande, eller hur ”Pinglan”? […]


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: