Våra semestrar blir förstörda!

Inte en enda högsommardag under juni månad – och inte heller bättre väder i sikte! Denna sommar verkar verkligen regna bort. Det är den kallaste juni på 20 år och den blötaste på 100 år! I år är det bara en vecka i mars och en vecka i maj som det var varmt!

http://www.dn.se/nyheter/sverige/kallt-och-rekordmycket-regn-hittills-i-sommar

http://www.dn.se/nyheter/sverige/kallt-och-rekordmycket-regn-hittills-i-sommar Ska man tro vissa forskare så kommer det att bli regnigare och varmare.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/smhi-klarar-inte-prognoskrav Det är inte heller lätt att se hur vädret blir, men midsommar lyckades man pricka rätt på SMHI

http://www.dn.se/nyheter/sverige/darfor-ar-svenskarna-sa-vaderbesatta I detta klimat behöver vi ju värme och sol. Även vi behöver D-vitamin, och jag vet ju själv hur jävla deprimerad man blir av kyla och mörker. Utan sommar och sol överlever man ju fan inte vintern! Och jo, jag har varit nära självmord många bittra vintrar…

http://www.dn.se/nyheter/sverige/temperatur-och-regn – statistik

http://www.dn.se/nyheter/sverige/varmast-och-kallast-torrast-och-blotast – mer statistik

NÄR blir det nångång riktig sommar igen??? http://www.youtube.com/watch?v=ReWXBYMlg00&feature=related Mina semesterveckor kommer ju att regna bort!! Fan också våra semestrar går ju åt skogen alldeles!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: