Att ha sex med getingar är ingen bra idé

Runt lunchtid i måndags fick SOS ett alarm om att ”Hasse”, en man i 35-årsåldern, låg medvetslös på sin gård utanför Ystad. En timme senare skulle han vara död.

Hasse”, som var känd inom Ystads krogkretsar, hade totalt 146 getingstick på kroppen varav 54 på könsorganet, inklusive pungen. Han var så uppsvälld så att en granne trodde att det var ett valkadaver som låg på gräsmattan.

– Vad sa? Ja precis..! Trodde först att det var en sorts val, så jag ringde ”Hasse” för att fråga vad tusan han höll på med, men han svarade ju inte så jag blev lite orolig. Jag gick fram till kroppen och då kände jag igen hans tatuering på halsen, som föreställer en liten ängel som gungar. Jag har aldrig i mitt liv sett ett så uppsvällt bäckenben. Det dolde ju hela paketet på honom, ja det hängde liksom över, trots att pungen var förstorad. Just nu känns det tungt och overkligt. Vi pratade inte så ofta, men han var ju ändå min granne, berättar Bertil Ståhfrääs innan han haltar iväg och snyter sig i en gammal näsduk.

Efter obduktion av kroppen samt teknisk undersökning på olycksplatsen, så har polisen kommit fram till den chockerande slutsatsen att ”Hasse” har försökt idka samlag med getingboet. Man hittade bland annat rester av sädesvätska på några av de avlidna getingarna. De hittade även ett par av ”Hasses” könshår i ingången till boet samt fingeravtryck från båda händerna.

– Att försöka sig på att ha samlag med ett getingbo är en mycket dålig idé. ”Hasse” måste ha haft någon form av sexmissbruk som har eskalerat och drivits till det yttersta. Vad det beror på kanske man får reda på senare efter samtal med släktingar och vänner. Jag vill inte ens tänka på smärtan han måste ha genomlidit både inom sig själv innan han gav sig på getingboet, och smärtan som uppkom av själva getingattacken, berättar Siv Underlivh, psykolog och expert på udda sexfantasier.

Ilskna djurrättsaktivister har reagerat starkt på händelsen och på flera forum kan man läsa om hur de sörjer för getingarnas skull. Här är en dikt som har fått över 10 000 ”likes” på facebook:

”En liten svart, en liten gul, slagen i förvirring. Surrar icke mer ty vingarna bär ej. Livet icke mera bjuds och drottningen ser soldat krypa på marken i förtvivlan. Döden är ett faktum. Åh, vart tog sommaren vägen, kompis? Alla våra utflykter och äventyr. Flyter omkring i svett, säd, blod och tårar. Lämna mig inte älskling. En liten svart, en liten gul, alla oskyldiga. Surr, surr, surr, knackar på himlens durr.”

http://nyheternasverige.se/2012/09/17/forsokte-ha-sex-med-getingbo-avled/

På grund av namn som Ståhfrääs och Underlivh så fattar jag att det måste röra sig om ett skämt. För inte kan väl någon vara så dum att han har sex med ett getingbo???

Sedan är det ju bara så att getingar är onda jävlar, hur djurrättsaktivister kan försvara dessa otyg är för mig en gåta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: