Det är inte mot traditioner folk rasar, det är mot censur

Dilsa Demirbag-Steen är glad över att vi slipper se stereotyper på julafton då Disney har klippt bort den svarta dockan och juden. Hon har dock svårt att förstå att folk engagerar sig så pass och är emot censuren. Och visst, vår nations framtid hänger inte på en svart docka. Men var kommer svenska trationer in? Det folk reagerar på är att nu sker det YTTERLIGARE en censur av något som inte passar PK-eliten. Detta i kölvattnet av Tintin och Lilla Hjärtat.

Dilsa frågar sig också hur det kommer sig att vi inte reagerat förr framför TV:n. Men jag tror inte att det är dessa nidbilder som får folk att rösta på SD. Tvärtom, det är censuren och missnöjet med att bli kallad för just rasist om man inte håller med om allt vad staten och kulturvänstern säger.

http://www.dn.se/nyheter/dilsa-demirbag-sten-varfor-har-ingen-reagerat-over-disney-tidigare

Den svarta dockan anses vara en så kallad pickaninny-docka, dvs en stereoptyp av svarta. Men – dockan ser ju snarare ut som en anka? Snarare fel då att likna svarta vid djur, kan jag tycka. I debatten om Lilla Hjärtat var det tvärtom. Där var hon teckad som en människa, de andra var teckade som djur. Det var också fel och rasistiskt.

Nej, visa bara vita i media, då KAN det inte bli fel! Jo, just det, då visar man inte på mångfald.

Hur ska vi vita vara för att vi ska duga?

1 Response so far »

  1. 1

    Varg i Veum said,

    Jag håller med i din analys. Anledningen till att vi inte reagerat förr mot att dockan tagits bort är att idag är tiderna annorlunda. Vi lever i en kväljande atmosfär av politisk korrekthet och dess grisiga fingrar. Vi hade inte den atmosfären förr och då var det ingen som brydde sig om den svarta dockan var kvar eller inte.

    Så reaktionerna är som jag ser det en reaktion mot dessa hysteriska ubermoralister som berättar att alla som inte tycker som dem är rasister.
    De tror på fullt allvar att folk som reagerar mot tramset gör det för att de vill fortsätta se svarta som denna pickaninny-docka för att få känna sig rasistiska och bättre än svarta.


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: