Det är inte bara de som är vänligt inställda till invandring som hotas

Rastiser hotar en ICA-handlare för att han är positiv till invandring.

”Vi välkomnar alla nyinflyttade från Syrien, och vi hoppas att ni ska trivas i vackra Offerdal”.

Så skrev han på sin butiks Facebook-sida i helgen.

Men nu hånas han på flera internetsidor.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16113166.ab

Jag fattar inte hur folk kan bry sig! Är han trevlig mot folk ska folk väl ge fan i att trakassera honom!

Oisín Cantwell tar upp att det är ett sjukt samhälle där de som välkomnar flyktingar hotas. http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/oisincantwell/article16117723.ab Och det har han rätt i. Men jag undrar i mitt stilla sinne om han skulle vara lika kritisk till att en sverigedemokrat skulle få ta skit om hen är kritisk till svensk invandrarpolitik.

Lisa Bjurwald har skrivit en bok om näthatet – och det är enbart högerns hat hon har studerat. Detta har jag skrivit om tidigare https://ejkorrekt.wordpress.com/2013/01/11/ar-det-bara-hogerextremister-som-ar-nathatare/

Men de som inte anser att invandring enbart är av godo får utstå en jävla massa skit de också, det är bara det att det inte skrivs om det i media – eller så får de vad de förtjänar.

Då Petzäll dog av sitt drogmissbruk så mottogs det lamt mot hur det skulle tagits emot om han inte varit SD:are. Om någon politker gör något dumt så betonas det mycket mer om hen är sverigedemokrat än om hen är miljöpartist.

Skulle någon rabiat vänster hota en rabiat höger så skulle det väl inte ens nämnas i svenska blaskor, vilket inte är troligt då det är tvärtom.

Och då det gäller att hata så IRL i Malmö så har det visat sig att då judar hotas där så ÄR det främst från muslimer! Då hot mot judar i Landskrona förekommer är det främst från nynazister. Varför förneka fakta? Det är ju inget som säger att alla muslimer eller alla som är till höger kränker judar.

Vad gäller näthat – der ÄR nu så att det är mindre accepterat att ha högeråsikter i Sverige om man ska vara ”rätt” – och VAD folk än säger – det KAN bli problem här om du tycker ”fel” – vi HAR demokratur här vad än Bjurwald säger! Och då är anonymitet viktigt för det fria ordet. Folk HAR rätt att tycka att jag har fel. Och hotar de så GÅR det att spåra. Vad är problemet?

http://www.svd.se/kultur/litteratur/skrivbordskrigare-utan-kott-och-blod_7849404.svd

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: