Vad är homosexuell propaganda?

I Ryssland är nu homosexuell propaganda förbjudet. En lag klubbades igenom igår. Men vad är homosexuell propaganda? Att förbjuda två män eller två kvinnor som pussas i reklam? Kan gott förbjudas, jag slipper gärna heteropussande  på affischer i tunnelbanan också!  Eller bilder på nakna stjärtar eller halvklädda män och kvinnor – så länge det inte är reklam för solresor eller underkläder.

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/ryssland-klubbar-ny-homolag_7858812.svd

Det som kan bli otäckt är om man förbjuder homosar att hålla varandra i hand på gatan medan man tillåter heterosexuella det. Eller om man inte hyr ut lägenheter till folk av samma kön som vill dela en.

Å andra sidan – idag kan man väl neka någon som har djur att hyra lägenhet, medan samma hyresvärd tillåter barnfamiljer.

Att man inte kommer få hålla pride i Ryssland lär ju vara en självklarhet. Och eftersom det är så översexualiserat och vissa grupper inte tillåts att delta i Pride här i Stockholm så är det inget jag saknar om det skulle försvinna.  Det handlar inte längre om att man ska få bli kär i vem man vill utan mer om att nu jävlar ska även männen bidra till överbefolkningen genom att bli gravida de också, att springa naken genom stan fast du är feministisk porhatare osv.

Och nej, jag vill inte asexuella mig offentligt heller. Det är väl viktigare att jag inte får stryk på gatan och har samma rätt till jobb och bostad som alla andra oavsett min sexuella eller icke-sexuella läggning än att porra till det på gatorna!

Vill man dansa i neon och glitter kan man väl göra det oavsett vem man knullar med.

Så, se där alla homos i öststaterna, få med heteros på glitter och glamour så är det inte längre homopropaganda – utan om du så är sexhatare så glittrar du – och ingen kan tala om osedlighet längre!

Men kanske anser man heteros och assos vara homos då. Madonna och Lady Gaga lär ju bli förbjuden musik. Och får ESC fortsätta att existera i Ryssland? Förr var det kapitalism, nu är det homofobiskt…

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/madonna-utreds-for-homopropaganda_7420790.svd

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: