Sopprot, helidiot, fan vad du bär dig ot!

Även i Norge uppmärksammas Uppdrag gransknings program om näthat mot kvinnor. Norska NRK har pratat med flera norska skribenter, politiker och kulturpersonligheter – alla kvinnor och alla utsatta för hatet.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/nathat-mot-svenska-kvinnor-vallar-debatt-i-norge

Det är tydligen bara med kvinnor och bara kvinnor ur kultureliten man har intervjuat. De som är ”politiskt korrekta”. Men, sorry, det är pejorativt eller vad det nu heter att tala om ”politiskt korrekt”, det är ju rent av KRÄNKANDE!

Det har fan gått så långt att man inte får ha en åsikt längre. Eller att man får säga emot någon i en debatt. Iallfall inte om det är en kvinna med vänsteråsikter du debatterar emot. Nåja, en man med högeråsikter får man säga emot, men är sverigedemokraten en kvinna ska du tänka dig för!

http://www.dn.se/nyheter/sverige/reinfeldt-kommenterar-nathatet

Fredrik Reinfeldt har rätt. Det är alldeles för många som tror att de kan bära sig åt hur som helst bara för att de befinner sig på nätet! Men man ska ju också vara medveten om att nätet ÄR en frizon. Också för de kvinnor som inte vågar säga emot män i det dagliga livet.  Eller den flicka som blir mobbad i skolan.

Ska inte hon få ge utlopp för sina känslor i kommentarer eller bloggar hon heller?

Åklagare Jerker Asplund säger också att mycket är en gråzon rent juridiskt. Att kalla någon för jävla hora ÄR inte samma sak som att säga att man ska sticka upp en kniv i fittan på någon eller döda någon.

Alltså – det ÄR skillnad på ofredande och hot!

– Man säger att någon är en hora att hon har legat med många killar och liknande. Det är inget hot på något sätt, men det kan uppfattas som ett utpekande, som att man är klandervärd i sitt levnadssätt, säger Jerker Asplund på Åklagarmyndighetens utvecklingscentrum i Stockholm där bland annat it-brott är ett ansvarsområde.

Men för förtal och förolämpning gäller så kallad särskild åtalsprövning, vilket innebär att förundersökningar bara inleds i mycket speciella fall.  Till exempel kan det vara om man sprider nakenbilder på någon, eller integritetskränkande uppgifter av sexuell natur. Har det inte med sex att göra så krävs väldigt klandervärda uppgifter för att åklagare ska inleda förundersökning för förtal och för förolämpning krävs att det rör någons sexuell läggning, etnicitet eller liknande, påpekar Asplund.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/svart-falla-for-nathat-mot-kvinnor

http://www.dn.se/nyheter/sverige/darfor-nathatas-kvinnor

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/nathatet-ar-konsbundet_7893176.svd

Intressant är att man säger att hatet är könsbundet. HATET är fan inte könsbundet, däremot ser tillmälen olika ut. Både män och kvinnor, höger som vänster, hotas med att de ska dödas – och hoten KOMMER både från män och kvinnor, höger och vänster! Sedan är det inte så vanligt att man säger att man ska våldta män eller kallar dem för fittor (såvida man inte tycker att karlarna är bögiga).

Blondinbella fick hot av både män och kvinnor.

Fästmannen får öppna hennes post, assistenten läsa hennes mejl.

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip har levt med näthat och hot sedan tonåren.

– Näthat har varit min vardag sedan jag var 16 år, skriver hon.

Hon berättar om en kvinna som skriker i hennes brevinkast att hon ska klippa av hennes fingrar.

Vid ett tillfälle hotar en man att komma hem till henne med yxa och våldta henne.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article16195715.ab

HÄR är det fråga om hot! INTE om att man inte tycker om det hon skriver eller kallar henne för hora eller skitstövel.

Kallar man någon jävla skitstövel är det okej, kallar man någon idiot eller pucko går det också för sig. Men kallar man någon i stridens hetta för jävla hora eller kukhuvud är tydligen olagligt. Men va’fan, är man tillräckligt förbannad FUNKAR man inte normalt! Då SÄGER man saker som inte är okej!  Och att bara säga ”Äsch Sture vad du är tarvlig” är ju lite mesigt…

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/chatt-med-aklagare-helene-gestrin_7896030.svd

http://www.youtube.com/watch?v=KUaap0fRzXs SÅHÄR låter en rejäl utskällning! Jag kunde denna utantill som barn- så är jag som jag är också!

I en debatt måste man ju kunna vara otrevlig.

http://www.youtube.com/watch?v=2dghiCibYvQ – du ska få en snyting så du ramlar i golvet – gå fram till mikrofonen och rapa!

http://www.youtube.com/watch?v=3HYrE32taAA – Bara bunta ihop & slå ihjäl!

Förr var kränkningar och hat humor – idag är det sverigedemokraternas fel! http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15778779.ab

Förresten är Tupac-tröjan borttagen ur H&M’s sortiment.  Måtte de inte ta in tröjor med andra kriminella på Britney Spears som misskötte sina barn. Bob Marley som rökte marijuana eller andra tjusiga människor som använder kokain. Någon feminist kan ju bli kränkt av detta…

 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: