Inte bara knark är bajs – det är hamburgarna också!

Köttproducenten Sven P återkallar 18 ton hamburgare och kebab från svenska grossister och butiker. Detta till följd av fynd av avföringsbakterier som åtminstone förgiftat två barn, skriver Aftonbladet.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/spar-av-kobajs-i-hamburgare

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16251764.ab

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16251765.ab

Jisses, är detta sant? Eller är det en nyhet av sama dignitet som att man blandar kamelbajs i hasch? 

Om sådant förekommer tros skälet vara detsamma – man vill dryga ut köttet (eller haschet) och därigenom göra vinster på det.

Att man blir sjuk innom tio dgar skulle bero på ehec-bakterier. Men man kan skydda sig  genom att steka köttet ordentligt. Men koskit är väl äckligt att äta iallafall? Och hamburgare ÄR väl välstekta?

http://www.aftonbladet.se/debatt/article16250127.ab

Eller är det kanske så att lite skit faktiskt rensar magen?

Att dessa journalister nu skriver om hästkött i lasange (vad är faran me det) eller koskit i hamburgare – kan det vara nåson slags smygkampanj för att vi inte ska äta kött? Precis som att skrönan med kamelbajs i hasch ska få folk att ge fan i att röka på.

Ena dagen är det farligt att äta chips nästa dag dör du om du äter kött, den tredje dagen får du depressioner av att bo i ett hus högre än tre våningar, det fjärde dagen blir du psykotisk av marijuana. Skulle hälften av vad folk får forskningsanslag till eller vad journalister skriver skulle det inte finnas människor på Tellus längre.

Å andra sidan kan vi andas ut denna gång vad gäller rymdhot. Asteroiden har passerat nu. http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/asteroiden-2012-da14-har-passerat Den har till och med förklarats oslyldig till det meteoren som brakade ner i Ryssland med trettio atombombers kraft ställde till med.

Hade asteroiden brakat ner hade det blivit en rejäl befolkningsminskning på jorden, den befann sig över Indonesien då den var som närmast jorden.

http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/meteoren-kraftig-som-30-atombomber

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/20-000-rojer-upp-efter-rymdstenar_7919614.svd

Rena turen apropå meteoren att ingen har dött än, två personer är dock allvarligt skadade.  Och stenarna kan bli folks lycka i stället. De lär vara värda en hel del…

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16252416.ab

Men akta er för cananbis, höga hus, kött, och förgiftade grönsaker . Och framför allt – ta på er hjälm! Det är halt, och det kan komma både istappar och rymdstenar uppifrån! http://snawitz.blogspot.se/2013/02/dags-att-ta-pa-hjalmen.html

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: