Tull tull

Fler odlar cannabis hemma. Och nu ska Stockholms stad satsa 10 miljoner kronor i förebyggande arbete! Varför då? JO – cananbis är en inkörsport till tyngre droger! Jo tjena, om man odlar hemma!

http://www.mitti.se/?p=44254

Att cannabis är en gateway-drog beror på att din dealer har även tyngre grejer han försöker pracka på dig. Polisen och kommunen borde snarare lägga resurser på att se hur det fungerar i Holland. Där går folk INTE från hasch till heroin – eftersom det är två helt skilda markander! Man kan köpa cannabis i en coffeshop, inte heller bryr sig någon om ifall du har en liten planta hemma.

GIVETVIS ska inte barn och ungdomar röka på. Men de ska inte heller röka tobak eller dricka alkohol. Hur många miljoner satsar man på det?

Visserligen skriver man i ”Mitt i” att ungdomar använder cannabis i högre utsträckning än alkohol. Kan någon gissa varför? JO, cannabis säljs fritt och odlas i smyg – eftersom det är olagligt! Alkoholen är reglerad och därmed svårare att komma åt!

Vuxna ska själva få bestämma vilken eller vilka droger de vill ta. Är ni oroliga för att era barn ska missbruka i unga år – varför har ni fött barn till en värld av långkonjunktur och terrorism, då? Tyvärr DÄR känner jag inget medlidande.

Å andra sidan, vuxna lever då inte heller som de lär. Tulltjänstemän odlar och puffar själva – på jobbet! Haha!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16655964.ab

http://hd.se/skane/2013/04/23/mindre-cannabisodling-bakom-mot/

Tull tull

http://www.youtube.com/watch?v=oWYfcYfdDXc

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: