Det är sämre i år än i fjol

´Nu har jag set del 2 i Inför Eurovision Song Contest 2013. Och inte verkar det vara några höjdarlåtar i år, det kan jag då rakt inte säga. Nåja, här kommer mina åsikter om de låtar som visades i programmet:

Vitryssland – Gillar låten, men tjejen kan ju fan inte sjunga! Allt är dock relativt, och detta är klart bättre än förra årets Lukasjenko-hyllning

Moldavien – VILKEN häftig klänning, någon slags krinolin som ändrar färg! Den får hon gärna ha på sig i Malmö också! Idag minns jag inte låten, men, det kommer kanske….

Irland – känns som en cover på något, men, det är många covers i år. Pinglan gillar dock.

Cypern – även detta en ballad som jag tror kommer växa ju mer man hör den. Gillade dock förra årets cypriotiska bidrag bättre.

Belgien- sjungar han ”waiting for to be a pill”?? Påminner om det svenska bidraget i år, men Robin Stjernberg är fan så mycket bättre med ”You”!

Serbien – denna låt är ju bara SÅÅÅ mycket 80-tal! Och varför har en av tjejerna djävulshorn på sig?

Lettland – SHIT vilka glitterkostymer PeR (please explain the rythm) har! Låten är lite tjatig – och så lite rap däremellan – Here we go! Förklara gärna rytmen, tack!

San Marino – jämnfört med förra årets facebooklåt så är detta bra, men det sticker inte ut í denna trista mängd av låtar.

Makedonien – En kvinna som ser ut som en transa som bara skriker och en kille som sjungar – nåt. Sorry, men Pinglan hajjar noll. Är detta ett skämt?

Azerbajdzjan – Låten är bäst i kväll – men är det ballad eller uptempo? Låten kan funka, men varför springer det upp en tjej på scenen som försvinner sekunden efter?

Det känns mer och mer som att det kommner gå bra för Sverige…

1 Response so far »

  1. 1

    Tofflan said,

    Och Moldaviens HÅR!!…. Man baxnar….


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: