Jag tror att jag ska börja kolla på Sex and the city

Idag så var det riktigt intressanta insändare i Metro. Någon tackade brandmännen som jobbat under upploppen i förorterna, någon annan ville att prinsessan Madeleine skulle engagera sig för utsatta barn i våra förorter. Men den bästa insändaren var någon som ansåg att Sex and the city är destruktiv! Ty i denna serie hade tydligen någon ställt frångan om en person tyckte om barn. Denna hade svarat att, nen, men processen gillade hon. (Tror att det var en tjej, har inte sett serien, men handlar den inte om fyra tjejer?)
På detta sätt lär sig unga individer att det är rätt attt para sig vid alla tillfällen, att inte vilja ha barn, att det är normalt att leva i lyx utan att arbeta och att vara själsligt primitiv.
1. JAG vill inte knulla jämt, men om det finns de som vill det då? Det är väl DERAS problem i så fall! Enligt någon jävla artikel i Aftonbladet är vi inte gjorde för monogami, fan tro’t, men det finns folk som inte håller med denne insändare.
2. Vad är det för fel på att inte vilja ha barn? Frågar man mig så är det väl snarare fel att VILJA ha barn. Ytterligare en insändrare i dagens Metro undrar var föräldrarna finns till de som gör upplopp i Husby finns. Kan de inte planera in tid med dem de närmaste åren så ska de inte skaffa några barn! Men uppenbarligen har de varken tid eller råd efterson båda föräldrarna heltidsarbetar.
Dessutom – är det mer naturligt att skaffa barn genom IVF och surrogatmammor än att ha sex och inte skaffa barn? Hur menar insändaren?
Och – i de fall då barn får problem – i VÄLDIGT många fall så saknas det en papppa, jag bara säger det…
3. Att leva i lyx utan att arbeta – vem drömmer inte om det? Är det fel att drömma om ett bättre liv än det man lever+
4. Vad menas med att vara själsligt primitiv? Att inte tro på Gud? Att vilja leva i lyx? Att inte vara tokfeminist? Förklara gärna!
Nu ska Pinglan kolla in Project runway, sedan ska hon sova, gonatt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: