Usain Bolt har mer vett än Aftonbladet

Usain Bolt lade ut en bild på Instagram där han gör v-tecknet framför en rad t-shirts från den omdebatterade företaget ”The Pothead Diaries”.

Det tog bara någon timme innan bilden var borttagen.

Men då var skadan redan skedd.

Nu rasar många experter mot Bolts reklam för en drog som bevisligen ofta leder till tyngre missbruk och beroende.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/friidrott/article16895427.ab

Vaddå ”bevisligen ofta leder till tyngre missbruk och beroende”? Mig veterligen finns det inga bevis för detta. Däremot finns den så kallade inkörsportsteorin – men den finns eftersom cannabis är olagligt, och kommer du i kontakt med en skum langare som tillhandahåller hasch och marijuana så har hen ofta tyngre saker att erbjuda också.

Man kan ju undra varför Aftonbladet inte kollar upp vissa saker innan de publicerar rent inkorrekt fakta.

Uppenbarligen tänker inte Aftonbladet så. De fortsätter att förfasa sig. Bolt var en idiot som inte tänkte sig för, ty på nätet kan man inte sudda bort spår så lätt. Desutom har Usain Bolt spätt på Jamaicas skamfilade rykte om att vara ett land där alla röker marijuana, vilket myndigheterna där jobbar emot.

http://bloggar.aftonbladet.se/wennerholm/2013/06/hur-korkad-far-man-bli-bolt/

Ja, jisses! Killen låter sig fotas bredvid några t-shirts och folk går i taket! Det är ju nästan så att jag undrar vad folk har tagit för att bli upprörda över något sådant här…
Och – ännu mer intressant – Aftonbladet tar bort kommentarerna medan jag skriver detta inlägg – tydligen klarar de inte av att få svar på tal heller…

Annonser

9 svar so far »

 1. 1

  asap said,

  Aftonbladet är ju efterblivna

  • 2

   Cannabis är en 5000 år gammal krigsdrog vars krigstogiga brukare blir amoklöpande (Vetnam,Afghanistan, etnska rensningens forna Jugoslavie mfl) mordgalna våldtäkts benägna.

   • 3

    Lars Nykvist said,

    Du har rätt att cannabis ofta används i krig, men knappast för att bli aggresiv och mordisk, utan snarare som en typ av ”flykt” från de hemskheter som man upplever i krig.

    ”When I did The Platoon in 1986, I was saying very openly that marijuana helped me survive the war. It helped me keep my humanity in a situation that was dehumanizing.”- Oliver Stone

 2. 4

  hugo said,

  Det är inte första gången heller! Jag blir så trött.. Det var väl lite för pinsamt för Mats Wennerholm att ingen kommentar höll med hans åsikt. Nästa gång borde han kanske kolla sig för lite.. Så länge Aftonbladet kallar cannabis för knark så har dom inget att komma med i drog debatten! Dom är en förbestämd idee som dom jobbar hårt för att behålla..

 3. 6

  rättelse skall vara Vietnam,

 4. 7

  Vidare ökar mäns det kroppsegna östrogen vilket innebär att det manliga effiminerade henkönet mellan åldern 40-60 år blir fjollhomosexuella. Drabbas av elakarttat haschlunga. Växtförädling har gjort THC-halten dubbelt så stark de parkinsons hjärnlecitinupplösande mot 1960-talets harmlösa hasch.

  • 8

   hugo said,

   Som sagt, cannabis har använts av människor i över 5000 år, tror du verkligen att vi har blivit så mycket mer effektiva i dom sista 100 åren då lr? Vi kanske har lyckats med en liten ökning i THC halten men att vi ska ha dubblad den är ju högst osannolikt.

 5. 9

  Jag orkar inte lägga upp alla länkar till evidence baserade vetenskapliliga forsknings rön samt all fakta som finns på internationell nivå ang. cannabis och dess medicinska egenskaper.
  Men kolla min facebook sajt så hittar ni dessa länkar där:

  https://www.facebook.com/bengt.hesdorf?ref=tn_tnmn


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: