Det är inte för att de är kvinnor – det är vanlig vidrig mobbing!

Ging Eriksson, 26, och Jeanette Vänttinen, 26, polisanmälde sina två arbetsledare för sextrakasserier.

– De kallade oss dagligen för ”filippinhora” och ”finnhora” och klämde oss på brösten. Jag ville inte leva längre, säger Ging.

Nu har de två männen på ett dotterbolag till Scania i Södertälje åtalats, misstänkta för sexuellt ofredande.

Kvinnorna hanterades som skräp.

– De kastade ner oss i en sopcontainer, medan alla skrattade. Det hände mig säkert 20 gånger, säger Ging, 153 centimeter lång.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16953233.ab

Det Mary Mårtensson dock skriver om i en krönika kring detta är enbart att kvinnorna trakasseras sexuellt. Att de blir kallade för rasistiskta tillmälen och at de blir slängda i containrar verkar inte spela någon roll eftersom det inte handlar om deras kön!

Men mobbing är väl ändå mobbing. Och att bli slängda i containrar skulle ju faktiskt även svenska män kunna råka ut för!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16953217.ab

Jag håller dock med om att ledarskapet på den arbetsplatsen är under all kritik, och jag skulle då fan inte vilja jobba där!

Det konstiga är att om en man trakasserar en man – då är det mobbing. Om en kvinna trakasserar en kvinna är det mobbing. Om en kvinna trakasserar en man är det mobbing. Om en man trakasserar en kvinna – ja, då är det SEXISM!

Egentligen ska man väl inte förvånas då man lever i ett feministiskt samhälle. Cissi Wallin och Natashja Blomberg ska sätta upp en föreställnig om hur det är att vara kvinna på Maximteatern i höst. Tydligen ska det handla om att man ska våga ha sex utan BH och att man inte ska gilla prinsessklännigar som tjej.
Ett problem i samhället är att vi lär oss att bejaka och dyrka dåliga män, menar Cissi Wallin och Natashja Blomberg. I sin föreställning lovar de att ljudligt slå hål på myten om det manliga geniet. Cissi Wallin tar Magnus Uggla som exempel.
Magnus Uggla sjunger ju om att knulla runt! Men fattar de inte att en låt som ”Fula gubbar” är en ironi, en KÄNGA till det så kallade gubbslemmet! Och låten ”Varnig på stan” tar ju upp hur snacket GÅR bland en del killar, det är VERKLIGEN inget som Uggla ställer upp på!
http://www.alltomstockholm.se/scenkultur/article4069150.aos

Tål inte feminister ironi? Eller är det så per automatik att om man råkar säga något negativt till eller om någon av kvinligt kön – så är det per automatik sexism?

Nej, övertyga mig gärna om motsatsen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: