Som alltid händer det något tragiskt vid denna tid på året

2010 – ihjältrampade personer på Loveparade
2011 – Anders Behring Breivik begår terrordåd i Oslo
2012 – en person skjuter ihjäl folk på en bio i USA
2013 – den värsta tågolyckan på 40 år inträffar i Spanien
Minst 77 människor omkom och hundratals skadades när ett tåg spårade ur i utkanten av vallfartsorten Santiago de Compostela i nordvästra Spanien.
Tåget kom från Madrid och spårade ur tre kilometer ifrån stationen i Santiago de Compostela, som är en vallfarts- och turistort, 50 mil från huvudstaden. Under kvällen skulle det ha hållits årliga traditionella festligheter i staden, men de ställdes in efter katastrofen. Tydligen hade tåget hållit 200 kilometer i timmen i en kurva.
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/dodssiffran-stiger-efter-tagolyckan_8372868.svd
Sedan läser man saker som till och med kan få Pinglan att baxna – nämligen att de fick vad de förtjänade! http://mentalsolipsism.blogspot.se/2013/07/ole.html
Precis som då terrordåden den 11 september 2001 så fanns det de som menade att amerkianerna fick skylla sig själva, amerikaner är ju ändå terrorister, så menar denne bloggare att det är rätt at spanjorer dör eftersom de tillåter tjurfäktningar! Visst, jag kan också ha mina åsikter om ett dödande av tjurar för nöjes skull, men det är väl inte varenda spanjor som ställer sig bakom det heller, och hur vet bloggaren att det var ett gäng djurplågare som skadades och förolyckades? Och även om det så skulle vara, än sen? Även puckon har väl rätt till livet?
Eller ska vi jubla då holländare dör eftersom cannabis är tillåtet och man i Sverige anser det vara dödsknark? Eller ska vi jubla då svenskar dör eftersom de ändå bara är tokfeminister hela bunten? Jag avskyr tokfeminister själv, men inte fan tycker jag att det är bra om de dör!
Skärpning, pucko!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: