Misstänker ni inte varför?

Glåpord och förolämpningar har blivit en verklighet för många av Malmös judar. I fjol och i år har antalet polisanmälningar om hatbrott med antisemitiska motiv nästan tredubblats i Malmö jämfört med 2010 och 2011, skriver Sydsvenskan. Men inte ett enda anmält hatbrott mot judar har lett till fällande dom.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/fler-anmalda-hatbrott-mot-judar_8384598.svd

Misstänker ni inte varför det inte blir fällande domar? Tidigare lades ärendena ner direkt. Okej, jag vet inte heller varför, men jag kan ana att man inte vill döma eftersom man då riskerar att få rasiststämpeln på sig. Ty de flesta hatbrott mot judar i Malmö begås av radikala muslimer. Och innan jag blir kallad rasist så vill jag poängtera att de flesta muslimer i Malmö tycker som du och jag, att man inte ska utsätta varken judar eller andra för hatbrott. Lika lite som att alla judar ska få fan för vad Israel sysslar med, lika lite ska alla muslimer få skulden för av några gör. Men precis som att de finns svenska högerextremister som hotar judar så finns det muslimer som gör det.

Nej, jag hoppas verkligen på att de individer som hotar andra får straff. Oavsett om det är judar, muslimer, nazister eller kommunister som gör det. Och likaså hoppas jag på att ALLA dessa får skydd om hot drabbar dem!

1 Response so far »


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: