Äntligen ett år tills nästa gång

Nu är väl ändå Stockholm Pride över för denna gång, nu dröjer det ett år innan spektaklet är igång igen. Jag kan visserligen hålla med om att i den bästa av världar skulle inte detta behövas, men min åsikt ÄR ändå att vad folk gör hemma hos sig eller inte gör hemma hos sig är väl ändå DERAS sak och inte hela världens. Jag behöver inte prideparader för att det finns de som älskar personer av samma kön. Jag behöver inte folk som visar upp bilder på sina barn och sina hem för att visa hur heteronormativa de är. Därför är det helt obegripligt både hur folk kan hata homosar och varför man måste visa upp det.
Och denna gång var det tydligen homosexuella poliser som utsattes för våld av aktivister.
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/prideparaden-genom-stockholm_8396196.svd
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/kronikorer/article17231329.ab

Så, som sagt, jag hatar inte, men som asexuell jag undviker gärna.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17236817.ab

Det finns de homos som blir provocerade av oss. Som menar att de ibland till och med med livet som insats har fått kämpa för att ha sex – medan asexuella inte VILL ha sex! Även en del heteros kan provoceras kan jag tänka, asexuella är ju inte heller i majoritet direkt.

Nu ska jag också passa på att säga att de flesta homos bryr sig INTE om ifall vissa är asexuella. Några av mina bästa vänner är homosexuella (killar), och de accepterar HELT! De flesta heteros bryr sig inte heller.

Inte ens hälften av de asexuella identifierar sig med HBT-samhället. 41% gör det, 38 % gör det inte men känner sig allierade (tja, det är nog dit jag räknar mig). Vd de övriga 21 procenten tänker vet jag inte. http://www.dn.se/livsstil/relationer/ett-liv-utan-sex/

Fast, ska man tro Tomas Hemstad så är det ju snarare vi som är barnfria som tydligen är den marginaliserade gruppen.
http://www.stockholmpride.org/Join-Pride/Gor-ditt-eget-Program/RFSU/No-more-babies/

Hmmm… jag leker med tanken. Tänk er ett karnevalståg bestående av tusentals som inte vill ha ungar. Barfria från alla politiska partier. Barnfria judar, kristna, muslimer. Barnfria poliser. Barnfria militärer. Barfria SACO-medlemmar. Barnfria homosexuella. Stolta barnfria mostrar och fastrar. Barnfria som älskar barn och djur. Barnfria som hatar barn och djur.Höll nästan på att skriva barnfria som är gravida 😉
Undrar hur det skulle tas emot. Skulle folk jublande se på? Eller skulle dessa få stenar och ruttna tomater (blä!) kastade på sig?

Vi kanske ska dra igång en sådan grej, vad säger ni?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17238351.ab

Annonser

4 svar so far »

 1. 1

  Mio Nattdjur Tholerus said,

  ”Och denna gång var det tydligen homosexuella poliser som utsattes för våld av aktivister.”

  Våld.
  De enda som agerade med våld var polisen. Det står till och med i artikeln du länkar till att aktivisterna inte gick till angrepp men att poliser använde pepparsprej. Kolla din fakta nästa gång.

  Här finns lite andra perspektiv du verkligen borde ta del av: https://www.facebook.com/sackade/posts/10151594510317798

  //Mio

 2. 3

  Erik said,

  Pride är inte om att få ha sex, pride är om att få älska den man vill – få vara kär i den man blev kär i. Pride började som en kamp för rättvisa, att inte behöva vara rädd att diskrimineras, mobbas, trakaseras. Nu har vi kommit en bra bit på vägen i Sverige men har mycket kvar – men också mycket kvar globat. Du – du ska enbart vara tacksam över att du inte behöver ha något Pride!

  • 4

   Pinglan said,

   Det är nog tvärtom många fler som skulle behöva ett Pride. Cannabisrökare, arbetslösa, antifeminister, vissa invarndrargrupper etc, etc.
   Det jag reagerar på är INTE att homosar vill ha sina mänskliga rättigheter. Utan att det är fokus på så jävla nycket annat konstigt, att det många gånger tycks handla om att både homosar och hetrosar SKA ha vilt sex konstant än rätten att få älska (eller inte älska) vem man vill.
   Skulle vilja se ett nudist-pride – men även bland nudister lär det ju finnas mer eller mindre pryda. Men så sant, är man emot det nakna är man antagligen religiös, och religiösa är puckon, det har man bevisat vetenskapligt i USA…


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: