Vad är det som inte stämmer?

Kivnnan som blev misshandlad för att hon bar slöja har attackerats igen. Tydligen befann hon sig i Haninge på torsdagsförmiddagen, då tre okända män har sagt till henne att ta tillbaka anmälan.

Alltså – något gör att jag inte riktigt tror på tidningarnas version av historien.
1. Varför beger hon sig över huvud taget ut ensam om hon har fått så mycket stryk att hon svimmat? Jag skulle vara livrädd för att det skulle hända igen om jag hade drabbats.
2. Överfall 2 sker på en torsdagsförmiddag och inte i en mörk natt. Ändå finns det inga vittnen till berättelsen. Kivnnan säger dessutom att hon inte känner männen.
3. Om det nu hade varit en svensk rasist som misshandlade henne första gången och detta sker i Fagersjö, hur kan han då veta at kvinnan befinner sig i Haninge, hur kan han ens veta vem hon är – och, framför allt, hur kan hans kompisar ens veta hur kvinnan ser ut, om de nu är så att en nazist har lejt vänner. I så fall MÅSTE de ju på något sätt veta vem kvinnan är. En person i heltäckande kläder är ju inte det lättaste att känna igen.

http://www.dn.se/sthlm/kvinna-i-sloja-attackerad-igen/
http://nyheter24.se/nyheter/brott-straff/751851-gravid-kvinna-i-sloja-attackerad-pa-nytt

Det är verkligen inte så att jag inte tror att det finns de så får stryk på grund av att de inte klär sig på ”rätt sätt” och man har ingen rätt att slå och hota dem oavsett om det är slöjor eller korta kjolar det gäller, oavsett om det är av frivillighet eller tvång. Men i just detta fall så verkar det vara för mycket som inte stämmer.

En historia som också har gått är tydligen att kvinnan har konverterat till islam i ung ålder, fött 4 barn och råkat ut för misshandel av sina utländska släktingar som inte gillar att hon blivit muslim. Alla islamofober är inte blonda blåögda svenskar, ifall någon nu skullle ha generaliseriat.

Men enligt Aftonbladet så är det en sport bland sverigedemokratrer att ge sig på kvinnor i slöja!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/nataliakazmierska/article17345852.ab
Ursäkta? Det är långt ifrån alla SD:are som förespråkar våld. Lika lite som att alla muslimska killar skulle gilla att våldta svenska tjejer i kort kjol eftersom svenskar är horor!
Och så påstår dessa journalister att folk generaliserar…
Denna kvinna utgår från att det var svenska rasister som gjorde det!

Och – ett litet sidospår, men tydligenn så är det inte bara muslimska tjejer som tvingas att gå klädda på ett visst sätt!
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article17345695.ab
Hoppas nu inte att någon slår Agneta Sjödin för att TV 4 tvingade henne att vara lättklädd medan Gunde Svan minsann fick ha långbyxor på sig!

Jag skulle gärna ha länkar till artiklar i SvD – men de har åter fått för sig att jag har läst för mycket där denna månad- skittidning…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: