Vill man röka marijuana så GÖR man det!

Nyligen anklagade artisten Joe Jonas Miley Cyrus och Demi Lovato att ha fått honom att röka gräs. Han föll för grupptrycket. Men Miley Cyrus slår ifrån sig anklagelserna.
– Om du vill röka gräs, så kommer du att röka gräs. Det är inget som två små tjejer kommer att få dig att göra som du inte vill, säger hon.

http://www.expressen.se/noje/cyrus-slar-tillbaka-mot-knarkanklagelserna/

Förmodligen säger Joe Jonas så för att inte själv framstå i dålig dager. Jag ger Cyrus helt rätt där. En tre år äldre kille är väl för fasen självständigare än två yngre tjejer.

Vill man röka på så GÖR man det. Om man kan. Så varför får inte folk testa på det de vill? Självaste Jan Malmsjö har sagt att han vill testa kokain, och, varför inte? Jag är inte hller främmande för det längre…

http://www.expressen.se/noje/malmsjo-tycker-jag-borde-fa-dra-en-remsa/

Och vad gäller cannabis så blir det ju mer och mer accepterat i resten av vår värld.

I Colorado och Washington är cannabis tillåtet. Och fler delstater i USA förväntas följa efter. I Uruguay är cannbis tillåtet. Nederländerna tillåter cannbis på Coffeeshops och Indien tillåter i religiösa sammanhang. I Kambodja är det visserligen inte tillåtet, men det bestraffas inte. Till och med i världens värsta diktatur Nordkorea sägs cannabis vara lagligt!

http://www.expressen.se/nyheter/dokument/synen-pa-cannabis-blir-alltmer-liberal/

Men i Sverige som enligt vissa anses vara världens mest demokratiska land förfasar sig polisen över att dagens ungdom är lika drogliberal som ungdomen var på 60- och 70-talet! Nu ska man veta att inte heller jag tycker att det är okej att röka cannabis på skolrasterna, men som vuxen måste man väl kunna få välja om man vill dricka alkohol eller ta en joint på helgerna.
Jag kan snarare sympatisera med de som anser att alkohol ställer till tillräckligt med skit och att man snarare ska förbjuda även denna än att tillåta ytterligare en rekreationsdrog. Men – som sagt – att förbjuda funkar inte. De som vill berusa sig på ett eller annat sätt kommer att göra det. Och med ett förbud så kommer de som inte kan sköta bruket ändå att få tag i drogen, vilken den än månde vara och de som kan sköta bruket kommer förlora rätten att bestämma över sin egen kropp.

Själv ska jag på allvar börja jobba på att vå jobb i Nederländerna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: