Såhär uppför man sig på jobbet!

Prata inte om andras graviditet i lunchrummet, bunkra inte bananer från fruktkorgen och undvik tacos i matlådan. DN:s folkvettsexpert Magdalena Ribbing ger råd om vett och etikett på jobbet.

http://www.dn.se/ekonomi/undvik-tacos-och-bunkra-inte-banan/

Tja, detta med barn och graviditeter är ju ett evigt samtalsämne på jobbet. Så har det varit på mitt jobb, och jag vet då att en ville ha barn men hade inte hittat någon som ville ha barn tillsammans med denne person, en hade försökt, men det blev aldrig just då (men väl senare) och jag vill inte ha. Lite störigt var det…

Apropå att ta med sig barn på jobbet, så har vissa gjort det, och joddå, ibland har man fått vara barnvakt, fast man inte har haft tid riktigt. Djur får vi inte ha pga allergier, ledarhundar undantagna.

Roligt att man inte ska äta mat som luktar, tur att jag går ut och äter (men undviker gärna vitlök om jag ska träffa follk), och jag skulle självklart inte kommentera andras mat!

Jag sitter i öppet landskap sedan några år tillbaka, och det funkar bra. Visst pratar folk, men musik har de i sina lurar. Och hellre att de snackar än att man skulle bli rädd om någon tappar en penna i golvet iallfall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: