Hur blev FI lika stora som Moderaterna?

Idag har man kunnat läsa att var fjärde kvinna och var femte man skulle kunna tänka sig att rösta på FI. Om inte mitt mattesinne är fel så skulle det innebära att 22.5% skulle kunna tänka sig att rösta på FI, vilket är ungefär lika många som skulle kunna tänka sig att rösta på Moderaterna, som är det största partiet efter Socialdemokraterna.

Nu är det väl inte så många röster som FI kommer att få, även om partiet ökar. Och väl är det. Ty folk som anser att vissa människor är bättre än andra för saker som de inte kan hjälpa skrämmer mig. Oavsett om det handlar om invandrare som i SD:s fall eller män som i FI:s fall.

Nu är det visserligen inte alla SD:are som tycker illa om folk med annan hudfärg än de själva eller alla FI:are som anser att män är djur – men det är tillräckligt många för att inte jag ska vilja stödja sådant.

http://www.dn.se/debatt/var-fjarde-kvinna-ser-fi-som-ett-alternativ-i-valet/

Och tyvärr är människor som kallar sig toleranta inte så jävla toleranta mot folk som tycker annorlunda än de själva, det har jag mer än en gång blivit smärtsamt medveten om…

Men media stryker ett parti som FI medhårs, här är det då inte tal om att granska och vinkla negativt, som de gör med SD. Och, ursäkta, jag tänker inte rösta på Sverigedemokraterna, men jag kan inte låta bli att raljera lite om politisk korrekthet då det gäller att hylla gamla kommunister som anser att män är djur, svenska män är lika hemska som talibaner och att män borde betala mer skatt än kvinnor (vilket de ju redan gör eftersom män tjänar mer).

3 svar so far »

 1. 1

  Tofflan said,

  Och jag är så jävla trött på att vara tolerant och nån sorts soptunna för folks åsikter om min person, hur jag är (folk som aldrig har träffat mig). Tack för uppslaget, det kanske blir ett blogginlägg om tolerans. (Fast då blir det säkerligen ett jävla liv på alla mina belackare…)
  /Sur-Toffelhälsning till Pingelingan!

  • 2

   Pinglan said,

   Jag förstår precis vad du menar. Till och med bland vänner och bekanta har jag kallats för rasist, kommunist, kvinnohatare, manshatare etc., etc.

   Så skriv gärna ett blogginlägg om tolerans, det fanns ju inte alltför mycket av den i Metropolen Byhålan…

   En Pinglande kram till världens skönaste Toffla…

   • 3

    Tofflan said,

    Tack Pingelingan! Jag skrev, tänkte på och länkade till dig! 😉 Ett riktigt suuuurt inlägg blev det…
    /Nolltolerans-Tofflan


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: