Hade Daniel varit en dålig pojke hade han aldrig fått gifta sig med Victoria

Alltså – ibland blir jag trött på kränkta feminister. I Aftonbladet kan man läsa en krönika av Natalia Kazmierska där hon skriver om Sofia Hellqvists bakgrund. Att hon har vikt ut sig i herrtidningar och varit med i Paradise hotel.

”Det är nämligen inte bara Sofia Hellqvists ordinära uppväxt i Dalarna som ­irriterar. Inte heller endast att hon jobbat som servitris och utbildat sig till något så lättjefullt som yogainstruktör. Eller har en mamma som arbetar på Rullpack i Älvdalen. Nej – problemet är att hon har visat för mycket hud.
När Prins Daniel gjorde ­resan från Ockelbo till Haga slott via triceps­maskinerna, blev han snabbt accepterad. Män som klättrar uppåt ses som strävsamma. Som ­underdogs.
Men så kallade dåliga flickor tvättar inte lika lätt bort sitt förflutna”, skriver Karzmierska

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/nataliakazmierska/article19133400.ab

Men hade Daniel Westling vikt ut sig i Playboy hade han ALDRIG ens fått tillstånd att gifta sig med Victoria. Hur mycket han än hade pudlat och lovat bot och bättring. Så vaddå att dåliga flickor alltid drabbas och dåliga pojkar aldrig.

Intressant är också att Kazmierska hoppas att Sofia inte ska behöva göra avbön såsom Mette-Marit gjorde då hon gifte sig med prins Haakon. Samtidigt verkar Karzmierska tycka att det inte är helt fel att Mette-Marit sitter med en fusklapp och tar avstånd från narkotika.

Nej, jag BLIR trött på PK-folk. Vad ni andra än säger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: