Lilly Allen står för den hon är!

Det är inte bara Alfons Åberg som är sexist i dagens Expressen. Lilly Allen vill uppmuntra sina barn att ta droger enligt samma tidning!

http://www.expressen.se/noje/extra/lily-allen-stoppar-inte-barnen-att-ta-droger/

Då man läser vidare handlar det hela om något mycket logiskt och enkelt. Och en helt riktig tanke och handlig hos Lilly Allen. Hon vill helt enkelt inte vara en hycklare. Det ska hon ha stor cred för.

– Folk kommer alltid att göra som de vill. Då säger de: ”Du är en hycklare. Du experimenterade och sa att det var skoj, så hur kan du då säga att jag inte får?” säger hon.

SÅ rätt! Hon säger att hon kommer att finnas till för dem och stötta dem vad de än väljer att göra. Tänk om fler som skaffar barn till denna jävla värld bestående av hycklare kunde resonera likadant!

Fast… lite hycklande tycker jag nog att Lilly Allen är. Hon klagar på hennes brors cannabisrökande i låten ”Alfie” (joddå, den lär handla om hennes bror).

Men puffande fåglar i ett videoklipp är aldrig fel…

Annonser

1 Response so far »

  1. 1

    Asp said,

    Lily Allen är en enorm hycklare! Hon satt och gapade och gnällde om hur piratkopiering gör det ”omöjligt” för henne att försörja sig på musik (stackars lilla rika flicka), samtidigt som hon delade ut ”mix tapes” med piratkopierad musik till sina vänner på nätet. Jag har absolut inget övers för en sådan människa.


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: