Anser du inte att bara Israel är av ondo så är det DU som är ond

Den 12 juli publicerade Socialdemokraternas ordförande Stefan Löfven ett inlägg på Facebook som handlade om konflikten mellan israeler och palestinier.
Bland annat skrev han att Hamas har ansvar för att stoppa raketbeskjutningarna mot Israel och att Israel måste följa internationell rätt, men har rätt att försvara sig.

Det tog hus i helvete.

Vänstern i Sverige tar nämligen parti för palestinerna. Då ska inte en sosseledare uttrycka sig diplomatiskt. Och många muslimer höjer rösterna ännu högre. Där har det talats om ”judesvin”, och ”utrota alla judar”. En person tyckte att Löfven blottat sin filosemitism och skrev inlägget: ”Di äckliga jude älskare, slakta varenda jude som finns på denna planeten, tortera alla ungarna eller vuxna så som dom gör nere Palestina, öppna inte din käft för du är jude älskare, du vet inte ett skit sin smutsiga jude älskare”. En annan uttryckte sig så här: ”Domedagen är inte långt ifrån hitler borde ha Dödat alla israeler innan han tog sitt liv och Stefan du kan slicka mina bollar varje morgon din smuts!”

Nu är ju inte varje muslim judehatare som hatar alla judar för vad Israel gör. Inte heller alla inom vänstern hatar judar eller tycker att allt Hamas gör är bra. Men detta visar på vad man bör tycka i Sverige. De enda som tar ställning för Israel är sverigedemokrater, och vad man anser om DEM, det vet ju alla. Inte heller jag skulle ge ett sådant parti min röst, kan jag säga.

Stefan Löfven står dock fast vid sitt facebookinlägg.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19220986.ab
Det är skönt att se att det finns de politiker som står för vad de säger och inte pudlar så fort som de får kritik.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: