Också FI ligger i konflikt med hbtq-rörelsen

Jag har tidigare skrivit om att FI och SD har vissa likheter. Jag har även skrivit om att SD anser att Pride är mer porr än mänskliga rättigheter. Och tamejfan, FI tycks hålla med om mycket där!

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/pride-2014_3782950.svd?sidan=10

FI är emot porr och vill att strippklubbar ska förbjudas. På flera fester som arrangeras under Pride finns gogodansare som uppträder för besökarna i minimala kläder. Och nog måste jag säga att der är skönt at FI är konsekventa. Annars brukar det heta om folk, framför allt tjejer, är lättklädda att det är förnedrande, men är det i något homosyfte, så ojojoj vad frigjort och bra!

Bengt Held, som driver bloggen Helds hbt-nyheter och beskriver sig som hbt-aktivist med ”liberala värderingar”, har i flera år gjort omfattande granskningar av partiernas hbtq-politik. Han menar att gogodansare på gayklubbar skulle bli förbjudna med Fi:s förslag och kallar partiets sexualpolitik för ”oerhört reaktionär”.

– Det finns en ohelig allians mellan den kristna högern och den radikalfeministiska vänstern i de här frågorna. Det handlar om en sexualpuritanism där pengar och sex i kombination döms ut som omoraliskt. Det är unkna värderingar där de hamnar nära KD och SD, säger Bengt Held.

Tycker Bengt Held att det är ok att heterosexuella kör med gogodansare, att asexuella visar upp sig nakna, fine. Om han inte gör det är han en hycklare, gör han det så måste han väl ändå acceptera att alla inte gillar sex överallt.

FI är också emot surrogatmödraskap eftersom en graviditet är bland det farligaste man kan göra med sin kropp.

Toppen, nu kanske ni fattar varför jag inte är någons mamma…
Dock verkar FI inte kommentera att Björn Borg har gjort könsdiskriminerande reklam, och att en av Prides sponsorer är just – Björn Borg!

Men trots allt – här tycks jag hålla med både FI och KD och SD. Vilket jag normalt inte gör.

Annonser

1 Response so far »

  1. 1

    Bengt Held said,

    ”Tycker Bengt Held att det är ok att heterosexuella kör med gogodansare, att asexuella visar upp sig nakna, fine. ”

    Jag tycker absolut att det ska få finnas män, kvinnor och transpersoner som är gogo-dansare på klubbar som främst vänder sig till heterosexuella. Eller för klubbar som vänder sig till asexuella. Jag är konsekvent, jag lovar. 🙂


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: