De ena idioterna är dåliga, de andra idioterna är bra

Inte bara Andres Lokko utan även Åsa Linderborg hyllar antirasisternas kamp mot Svenskarnas parti i Stockholm. Och hon drar sig inte för att säga att poliser curlar nazister och att det är poliser som står får våldet. Åsa är kritisk mot Sydsvenskans politiska chefredaktör Heidi Avellan som lägger skulden på motdemostranter, trots att hon inte var på plats i Malmö. Tydligen var Åsa Linderborg det, eftersom hon tycks ha en tydligare bild av vad som hände.

Pinglan var INTE på plats så hon skulle aldrig lägga skuld enbart på vare sig på poliser eller motdemonstranter. Eller snarare, hon tror att båda handlade fel.

Under det gångna årets intensiva kamp mot högerextremism och fascism har liberalerna ägnat sig åt att skuldbelägga antirasisterna, menar Åsa Linderborg.

Med andra ord. Pinglan ger antirasisterna hela skulden. Men va fan, de flesta antirasister och motdemonstranter tar inte till våld! De ringer i kyrkklockor och spelar Schindlers list. De bjuder på surströmming och stänger operahus. De marscherar utan att attackera poliser och de människor de tycker fruktansvärt illa om. Ska DE behöva stanna hemma för att de riskerar att skadas för att några få våldsverkare går lösa, våldsverkare som bara är ute efter att bråka och som har mer gemensamt med de nazister de protesterar mot än med majoriteten av antirasister.

http://www.aftonbladet.se/kultur/article19446486.ab

Men tyvärr så verkar det vara så att de ena idioterna är bra medan de andra är dåliga. För Pinglan – pucko som pucko, det är bara två sidor av samma mynt, när man börjar granska det hela närmare. Båda sidor tycker våld är okej, båda sidor tycker att om man inte är som dem så är man inte värt ett ruttet lingon.

Detta med demokrati verkar varken nazister eller vissa så kallade antirasister ha fattat…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: