Anki Larsson har rätt i att de är snorungar

Anki Larsson förekom mig i frågan om Svenskarnas parti. Hon vill visa sin avsky för nazister, men hon blir trött på ”snorungar” som kastar smällare mot polisen.
– De känns som fotbollshuliganer, som i stället för att ägna sig åt fotboll bara vill slåss. Det är mot nazisterna vi ska rikta vår ilska, det är min bestämda uppfattning, säger hon helt riktigt.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19452035.ab

Precis som Anki så känner ävan jag avsky för att nassarna får promenera i vår stad. Pinglan förvånas över att DE får demonstrera då man å andra sida anses vara rasist om man är de minsta kritisk mot den invandrarpolitik som förs. Om jag säger att jag hellre vill att de människor som är på flykt hjälps på annat sätt än att de kommer hit där det inte finns bostäder och jobb och att de bara möts av ett nytt utanförskap, ja, då kan jag få det svårt på dagens arbetsmarknad, men nazister, de får till och med demonstrera!

Om inte nazism är hets mot folkgrupp, vad är det då? Antagligen är det att anmäla en våldtäkt om det råkar vara en arab eller svart som har våldtagit och inte en svensk. Eller att anmäla en stöld om det var en rom som bestal dig och inte en svensk.

Då finns det väl både svenskar och andra som stjäl och våldtar, men enbart om det är en svensk bör man anmäla, annat är rasism.

Men det är just det som nazister står för. De anser att det bara är utlänningar som står för världens ondska. Och varför får DE visa sin avsky på lösa boliner, medan andra kallas för rasister om de talar om ett faktum, undantag eller regel?

Sverige är fan sjukt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: