Måste man vara komplett galen för att jobba med politik?

SD:are som är rena rasister, centerpartister som länkar till främlingsfientliga sidor och Stefan Löfvén som säger ”zigenare” i radio – skandalerna är många (även om jag tycker det är skillnad på ”zigenare” och ”jävla zigenare”- jag känner romer som kallar sig ”zigenare” och som skulle känna sig fan så mycket mer kränkta av ett ”jävla rom”).

Dumheten känner inga gränser. Även FI som tidigare har hyllats i media har hamnat i blåsväder. Dels genom att ge en och annan politiker rosa glasögon mot deras vilja, men också genom att vilja bötfälla publicister!

Journalister ska nämligen efterleva jämställdhetsmål. Tanken är god, men vid grova överträdelser, som Fi kallar ”medialt våld”, ska kontrollorganet kunna tvinga publicister att betala skadestånd.

I  klarspråk: de som publicerar åsikter som Feministiskt initiativ inte gillar ska kunna straffas!

Resonemanget faller väl in i partiet logik. Den som avviker från Fis modell ska läxas upp och tryckas in i den normkritiska normen. Det gäller allt­ifrån publiceringar till vad vi handlar. I partiprogrammet framkommer det till exempel att män ska omskolas (ja, det är partiets ordval) för att ändra sina ”konsumtions- och transportmönster”.

http://www.dn.se/ledare/signerat/medierad-feministiskt-asiktsdirektiv/

Detta parti förspråkar med andra ord rena rama diktaturen!

Undrar vad som skulle hända om jag tittade på Americas Next Top Model på TV, klädde mig i glitter, rosa, lila och klänningar och dansade balett om vi hade en statsminister(ska) från FI…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: