Helt horribelt

En video, som publicerats på Nyheter24, visar hur ”Paradise Hotel”-deltagaren Smail Alihodzic, 24, rullar någonting som ser ut att vara en joint. I filmen syns också en påse med grönt innehåll bredvid. Videon ska, enligt sajten, ha publicerats på Snapchat under lördagskvällen.
– Det är väl inget fel med att rulla en joint? Det är väl bättre än att dricka alkohol, säger Smail till Nyheter24 för att sedan lägga på, ringa upp och ta tillbaka allt:
– Jag rullar mina egna cigaretter. Det är tobak, säger han då enligt tidningen.

TV3, som via Nyheter24 har tagit del av filmen, är starkt kritiska till videoklippet.
– Är det ett skämt så är det ett väldigt dåligt skämt. Är det inte ett skämt så är det olagligt och då är det väldigt, väldigt olämpligt, säger Max Lagerbäck, presschef på kanalen, till Expressen.
Har ni någon drogpolicy för deltagarna medan de är med i ert program?
– Vi behöver inte ha någon sådan policy. Det är Sveriges rikes lag som säger att det är ingenting man sysslar med. Men det är klart att vi inte tycker att det är lämpligt.

Expressen har sökt Smail Alihodzic, som säger att han inte har några kommentarer.

http://bloggar.expressen.se/paradiset/2014/10/20/har-rullar-paradise-hotel-deltagaren-en-potentiell-joint/

Ja, hjälp! Det är nog många som tycker det är helt horribelt. Vad som egentligen är helt horribelt är Svea rikes lag i detta fall. Det hemska i denna historia tycks nämligen inte vara att killen skämtar med berusning, utan att det är med OLAGLIGA medel han antingen berusar sig med eller skämtar med!

Borde inte killen få bestämma över sin egen kropp och sitt eget liv, jag bara undrar? Att han inte får det, DET är helt horribelt enligt mig!

Nu kommer väl någon att säga att jag inte fattar att man faktiskt kan förstöra sitt liv på gräs. Och visst, men det kan man göra på alkohol och tobak med. Varför blir det inte ramaskrik då någon tar en öl någon gång eller röker Marlboro?

Nej, det är inkonsekvens och hyckleri jag reagerar mot. Oavsett om det är folk som är ologiska eller lagar som är fel. Eller ska vi förbjuda aborter också? Jag menar, man tycks ju inte få bestämma över sin egen kropp, och det är inte alla gånger aborter är nyttiga för kropp och själ heller…

http://nyheter24.se/noje/780420-har-rullar-paradise-hotel-deltagaren-en-joint-i-snapchatvideo

Och förresten, ger ett program som går ut på att supa och knulla runt bra signarler till folk, jag bara undrar…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: