Stöder Sverige islamsk terror nu?

Israel kallar hem sin ambassadör i Sverige i protest mot att Sverige erkänner Palestina. Inte konstigt alls. Detta beslut stöder extremism enligt ambassadören Isaac Bachman.

Sveriges utrikesminister Margot Wallström skriver i ett epostsvar till DN att hon ”har respekt för kritiken” och var medveten om att Israel skulle komma att vara kritiskt mot beslutet. Men hon asner det motiverat att erkänna Palestina eftersom det enligt henne finns såväl ett territorium som en befolkning och en regering.

http://www.dn.se/nyheter/israel-kallar-hem-sin-ambassador/

Men – VAR ligger Palestina? Det är ju lite lättare att peka ut ett land som Kosovo på kartan, om man säger…
Och varför erkänna ett land som styrs av islamister? Hamas är mig veterligen en terroristorganisation. Ska man inte erkänna Islamska Staten också, när man ändå är igång?
Vad kommer härnäst? Inbjudan till offentliga tillställningar? Det är ju inte ens alla svenska partiledare som får tillträde alla gånger, iallfall inte om de inte har de åsikter man bör ha. Förnekelse av Förintelsen? I britiska skolor har ju sådant varit ett faktum för att inte stöta sig med vissa elever.

Inte heller tror jag att ett erkännande i dagsläget gynnar freden i Mellanöstern heller. Både israeler och palestinier kommer tyvärr att fortsätta att vara rädda och begå krigshandlingar och terrordåd mot varandra.

It’s something rotten in the world…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: