Ytterligare en idol död – R.I.P Tristan Björling

I går dog Tristan Björling, som kom till top 20 i årets upplaga av Idol. Ingen vet riktigt vad han dog av, om det var självmord, drogöverdos eller sjukdom.

Detta är naturligtvis en chock. Både för de tre tjejer som är kvar i tävligen, för juryn och för hela TV4-produktionen.

Morgondagens Idol kommer naturligtvis präglas av detta. Men Pinglan kommer bojkotta programmet. Inte bara att Pinglan flyr det sorgliga, nej, men hon vill inte se hur stackars tonåringar måste sjunga och kanske bryta ihop när de fortfarande är chockade över det som har hänt.

Varför inte skjuta på det hela en vecka? Göra en fin och värdig hyllning till Tristan? För hur ska någon, vare sig de tävlande eller juryn kunna göra ett bra jobb under dessa omständigheter? Alla kommer ju bara att vara ledsna – och framför allt chockade!

Skulle vi se programmet om en vecka så skulle det fortfarande vara tårar, denna sorg som har drabbat dem kommer vara länge, och segern i Idol kommer vara bitterljuv, men den första chocken kommer åtminstonde ha lagt sig.

Givetvis går mina tankar till idolerna, både de som är kvar och de som har åkt ut, till juryn och alla andra som jobbar med programmet – och framför allt till Tristans anhöriga. Jag tänker extra mycket på hans syster som hittade honom.

Årets Idol har varit det sorgligaste hittills. Först Saron Abraham som hotades av utvisning (någon som vet hur det har gått?) och sedan Tristan Björling som avlider.

Det känns som en förbannelse vilar över årets upplaga…

http://www.expressen.se/noje/tristan-bjorling-sorjs-av-idol-vannerna/

Annonser

1 Response so far »

  1. 1

    Julia said,

    Tristan dog varken av sjukdom drogöverdos Eller Sjukdom Han dog av en annan anledning jag kan säga de var en olycka Men jag vet exakt vad de va för olycka


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: