Är sverigedemokrater värre än terrorister?

I veckan som gick inträffade det värsta terrordådet i modern tid i Pakistan. IS-terrorister dödade 132 barn och 16 vuxna. Det rapporterades i svensk media – men inte mycket. Ett gisslandrama i Australien där också några dog hörde man inte för mycket om.

Men vad skriver man om i svenska tidningar? Jo, mest om hur vidriga sverigedemokrater är och hur den ena efter den andra reagerar negativt på Björn Söders klantiga uttalande om samer och judar, som även jag skrivit om tidigare.

Visst, jag är inte sverigedemokrat på långa vägar och även jag tycker att denne Björn Söder verkar mer än obildad och klantig, men jämfört med de förskäckliga saker som händer i vår omvärld så är det väl inget att skriva spaltmeter om. Jag läser gärna om annat än om puckon, om ni fattar vad jag menar.

Vill man inte skriva om dessa terrordåd eftersom det var muslimer som låg bakom? Men det var ju också oskyldia muslimer som föll offer i Pakistan!

Mina tankar går givetvis till det pakistanska folket och ett hopp för dem att de ska få leva i säkerhet och fred.

För övrigt önskar jag er alla en God Jul och hoppas att kunna rappportera mer då jag har tid och lugn, förhoppningsvis innan nästa år.

Snart beger jag mig till Metopolen Byhålan…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: