Årets dumstrut till Henrik Arnstad

Henrik Arnstad skriver i DN att vi lever i ett land bjöt under ultranationalistisk terrorism. Vad menar han? Idag får folk lugnt ha kvar sina jobb om de påstår att de som har något att berätta i ”Spmmar i P1” inte är tillräckligt rasifierade och att midsommarfirande är nationalism. Du anses vara rasist om du kritiserar invandrarpolitiken det minsta och även svenska barn är rädda för att gå till skolan eftersom lärare inte vågar säga till mobbare om mobbarna har invandrarbakgrund.

Han skriver vidare att om det fortsätter som det gör kommer SD vara det största partiet så småningom. Men – det är ju på grund av att nationalkänsla klassas som fáscism som GÖR att SD ökar – och det skrämmer mig! JAG vill inte ha främlingsfientliga till att styra landet!

”Under tiden brinner i dag moskéerna i en våg av terrordåd – skräcken sprider sig bland allt fler av Sveriges utsatta minoriteter. Sedan flera år mordhotas, terroriseras och förföljs alla svenskar som vågar förhålla sig kritiskt till SD i offentligheten. Sveriges journalister, forskare och tjänstemän har aldrig någonsin tvingats genomlida något liknande. Skolflickan som protesterar mot SD får via sociala medier veta att hon ska våldtas. Kvinnan som iförd slöja åker buss får utstå glåpord, spottloskor och ibland fysiskt våld. Det parti som är moraliskt och politiskt ansvarigt för utvecklingen är Sveriges tredje största. Vi lever i ett land böjt under ultranationalistisk terrorism. Men denna slår mycket selektivt och den som inte drabbas kan rycka på axlarna – samhället i stort reagerar knappast alls”, skriver Arnstad.

Visst är det så, och så ska det FAN inte behöva vara! Detta ska verkligen fördömas till varje pris. Men vad han inte tar upp är att även sverigedemokrater hotas. Och alla sverigedemokrater är nu inte nazister, många är just precis som många andra till höger och vänster – missnöjda med hur invandrarpolitiken förs. Det finns SD:are som är invandrare, till och med SD:are med mörk hudfärg. Är dessa rasister?

Han skriver också att Fremskrittspartiet fostrade Breivik. Men de kastade ju ut ABB! SD har också kastat ut nazister. Vad säger Arnstad om detta?

Det Henrik Arnstad har helt rätt i är att demokratin måste kämpa för sin existens. Demokrati är inget självklart. Vi är redan på väg dit då man tystar vissa åsikter och faktiskt tycker att det är okej att hota vissa.

De som hotar skolor och bränner bilar, vad säger Arnstad om det?

Bara några tankar…

http://www.dn.se/debatt/repliker/vi-lever-i-ett-land-bojt-under-ultranationalistisk-terrorism/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: