Japaner har inte sex

Nära hälften av alla vuxna japaner har inte sex, enligt en ny japansk studie. Resultatet är besvärande för myndigheterna, som redan i dag kämpar mot fallande befolkningssiffror. Orsaken tycks vara att de är för trötta efter jobbet och ointresse.

http://www.metro.se/nyheter/myndigheternas-oro-japaner-har-for-lite-sex/EVHoau!09SwLUBLtRt/

I dag finns drygt 126 miljoner japaner i Japan och landets befolkning blir allt äldre. Sedan familjeundersökningen 2012 har andelen människor över 65 år ökat med med över en miljon. Samtidigt föds för få barn. I dag föder en japansk kvinna i snitt 1,4 barn.

De senaste åren har myndigheterna gjort flera kampanjer i hopp om att folk ska yngla av sig mer. Men de försöken kommer inte att lyckas om folk faktiskt inte har sex, slår författarna bakom studien fast.

Flera myndigheter i landet varnar nu för att befolkningen kommer att mer än halveras, till strax under 50 miljoner år 2100, om trenden med det låga barnafödandet håller i sig, enligt The Telegraph.

Men 50 miljoner är ju också väldigt mycket. Befolkningen i världen ökar ju explosionsartat, detta överbefolkade klot skulle må BRA av att att ALLA länder minskade till hälften om hundra år! Vi förbrukar ju redan 3 jordklot idag! Eller hur brukar det heta vid Earth Hour…

Dessutom – om folk är ointresserade eller asexuella så hjälper väl inte sex-kampanjer? Kanske snarare tvärtom…

http://www.aftonbladet.se/wendela/article20198771.ab

http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/787664-japanerna-ligger-for-lite-myndigheterna-oroade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: