När ska man inse att de faktiskt ÄR farliga?

För en månade sedan hände det i Paria. Nu har det hänt i Köpenhamn. Igår kväll sköts en man till döds vid ett möte på kulturhuset Krudttønden där Lars Wilks var huvudtalare. Senare mot natten skjuts en judisk man till döds som stått vakt vid synagogan i Nørrebro där en konfirmationsfest hölls..

Två poliser skadades i dådet. Gärningsmannen uppges ha undkommit.

– Alla är i chock. Det är det här vi alltid har fruktat. Det är det här vi alltid varnat för kan ske i Danmark, sade Dan Asmussen, ordförande i Judiska samfundet, till dansk radio.

Några timmar senare, vid 05-tiden på söndagsmorgonen, konfronterade polisen en man vid Nørrebro station. Enligt polisen hade man haft bevakning på en lägenhet i området, dit den misstänkte gärningsmannen spårats genom bilder från övervakningskameror.

Gärningsmannen ska ha uppehållit sig i lägenheten i omkring 20 minuter på lördagen, och när en man sedan anlände på nytt valde polisen att ingripa. Mannen ska ha öppnat eld mot poliserna, varpå denne sköts till döds.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/tva-doda-efter-nya-skjutningar-i-kopenhamn/

Visst man kan tycka att Wilks är ett pucko som provocerar och sätter andra i livsfara, men det försvarar likförbannat inte dessa dåd. Och när ska man i likhet med USA inse att IS faktiskt ÄR farliga? Men då anses man väl vara en vit kränkt rasist i detta landet. Trots att denna rädsla för att kalla dem farliga drabbar främst de muslimer som tar avstånd från dem.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: